top of page

Grupo Mundo Exotico

Público·76 miembros

Evgeniy GoncharenkoEvgeniy Goncharenko
Evgeniy Goncharenko

Питання щодо практичності та довговічності конкретної моделі кухонного меблювання

Під час облаштування обеденної зони постало питання вибору меблів. Мене цікавить раціональне використання простору, тому розглядаю різні варіанти. Останнім часом звертаю увагу на меблеву продукцію з розкладними механізмами. Наприклад, якщо подивитися на кухонний куточок зручний та компактний, має великий короб з ЛДСП для зберігання речей, а також може розкладатися в додаткове спальне місце, виникають певні сумніви щодо довговічності щоденного використання.

Мене цікавить реальний досвід користувачів з подібними виробами. За заявленими параметрами довжина становить двісті п'ятнадцять сантиметрів, а спальне місце має розмір сто вісімдесят п'ять на сто п'ять сантиметрів. Всередині встановлено безпружинний матрац з пінополіуретану, а розкладання відбувається за допомогою механізму дельфін. Чи є цей механізм надійним при частому трансформації. Також виникає питання щодо міцності внутрішньої ніші з білого ЛДСП. Чи не деформується білизняний ящик під навантаженням важких речей з часом. Хто вже купував подібні моделі у початковій категорії тканини, як поводиться обивка в умовах постійного контакту з їжею та парою на кухні. Буду вдячний за ваші об'єктивні коментарі та реальні зауваження.

29 vistas

Miembros

MUNDO EXOTICO

Mundo exótico S.A.

Guatemala, Guatemala

PBX: (502) 2298-1153

Whatsapp: (502) 4944-7133

• Facebook
  • Instagram

TIENDA

Anfibios

Reptiles